Sprawdzone przepisy kulinarne

Szukaj przepisów kulinarnych, składników, porad...



Strona główna » Dania jarskie, Dodatki, Przepisy na kolacje

Paszteciki jarskie w naleśniku

   
FavoriteLoadingDodaj do książki kucharskiej
Brak komentarzy

Przepis na paszteciki jarskie w naleśniku

Składniki:

Opis:

  1. Jarzyny, które ugotowały się w zupie np. marchew, pietruszka, seler, kalarepę i grzybów drobno posiekać, dusić z cebulą i masłem, dodać posiekane jajo i utarty ser żółty, łyżkę posiekanego koperku i pietruszki.
  2. Posolić, posmarować naleśniki, zawijać i panierować, następnie usmażyć.
  3. Można dołożyć do farszu kaszę lub ryż.
0

Popularity: 1% [?]

Tagi: , , , , ,

Zobacz także:


Skomentuj przepis: Paszteciki jarskie w naleśniku

Dodaj swój komentarz poniżej, albo trackback z własnej strony. Możesz także dodać komentarze do RSS.

Bądź uprzejmy; ) Nie zaśmiecaj. Pisz na temat. Nie spamuj!.

Możesz użyć następujących tagów:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Na tej stronie możesz używać Gravatar-ów! Aby zdobyć własnego globalnego avatara, proszę zarejestruj się w serwisie Gravatar.

Chmura tagów: